top of page

Testimonials

In any given moment we have two options:

to step forward into growth

or to step back into safety

A. Maslow

Het is verbazingwekkend om te lezen hoe jij, als nieuwe eend in de bijt, kristalhelder aangeeft waar de noden liggen.'

Jan De Keyser

Katleen is een bijzondere coach met een uitmuntend inzicht in “het probleem” en neemt je mee naar “een oplossing” alsof er niets natuurlijkers bestaat en waarbij ze je uitdaagt om diep te gaan, te zoeken en te vinden. Ik kan Katleen niet genoeg bedanken voor de inzichten en de uitkomst. Kies haar als coach en je weet wat ik bedoel. 

Petra Fostier

Een open dialoog, een luisterend oor en dié zaken zeggen die gezegd moeten worden. Top!

Björn Caekelbergh

Katleen heeft me tijdens mijn burn-out begeleid om een duidelijk inzicht te krijgen op mijn persoon, mijn talenten en mijn verwachtingen. Ze heeft me met het nodige geduld en vooral haar inzichten opnieuw op de juiste weg gezet. Ik weet nu hoe ik kan reageren in bepaalde situaties. Vandaag ben ik klaar om terug te keren naar mijn vorige werkgever en dit met veel goesting, ambitie maar met meer dan 1 oog op mijn eigen welbehagen. BEDANKT Katleen.

Pascal Van Melkebede

Bedankt Katleen, je hebt de rust in mijn hoofd kunnen terugbrengen en me doen inzien en bewust maken wat diep vanbinnen zat . Ik ben gestart als salesmanager en voel de energie en drive terug stromen, wat een succes!

Annelore Audenaert

Nog eens bedankt Katleen voor de begeleiding in mijn zoektocht naar wat me het beste ligt op professioneel gebied. Op heel korte tijd zijn de puzzelstukjes in elkaar gevallen. Je hebt de gave om alles snel te analyseren en op een duidelijke en beknopte manier samen te vatten en over te brengen. De inzichten die je me gegeven hebt zullen me zeker van pas komen in mijn verdere carrière. 

Adèle Demeyer

bottom of page